Eurorailer

Zwaar materieel of de alom gebruikte ladder behoren nu tot het verleden. De Railcare Eurorailer is dé oplossing voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld bovenleidingen en portalen, en daardoor hèt ARBO-alternatief voor de ladder.
Bovendien heeft de Railcare Eurorailer een eigen gewicht van slechts 1500 kg.

De werkploeg kan de Railcare Eurorailer door dit geringe gewicht in de meeste gevallen zelf achter de servicewagen meenemen naar de werkplek. De Railcare Eurorailer kan snel en gemakkelijk door slechts één persoon in het spoor worden gezet. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de Railcare Eurorailer ook bij uitstek geschikt is voor noodreparaties, onderhoud, inspecties en schouwritten.

De Railcare Eurorailer is voorzien van verlichting en kan middels een losse aggregraat van 220-volt worden voorzien in de werkbak, zodat hij onafhankelijk kan opereren. De uitstoot van de Railcare Eurorailer blijft onder de norm, hetgeen werken in tunnels mogelijk maakt. De Railcare Eurorailer kan indien gewenst geleverd worden met een zogenoemde “meet-pantograaf”. Hiermee kunnen zijdelingse verschuivingen van de rijdraad gemeten worden, en zo ook de hoogte.

Onze Eurorailers zijn tevens goedgekeurd voor sporen onder beheer van Infrabel (België).

Specificaties
Werkhoogte 10 meter
Werkradius 3,5 meter
Maximaal gewicht 120 kg
Totaal gewicht 1500 kg
Power systeem Yanmar diesel
Transport Snelheid 15 km per uur
Snelheid in bedrijf 3 km per uur
220 volt in werkbak mogelijk
Geschikt voor werken in tunnels

Spoorwielen volgens UIC 510-2 profiel (klik hier voor specificatie)

Voordelen
• Geschikt voor; ProRail Spoor, Tram en Metro
• Lage transportkosten
• Snelle reactietijd
• Inzetbaar door 1 persoon
• Onafhankelijk handelen

Railcare - Grafiek